Húsvéti játékra invitálta követőit közösségi oldalán a Szentes Városi Szolgáltató Kft., a Központi Konyhával sonkáért és kalácsért címmel.
A játékban azok vehettek részt, akik megosztották a húsvéti posztot a cég közösségi oldalán, illetve kommentben leírták, hogy melyik a kedvenc húsvéti ételük. A nyertesek között 10 ajándékcsomagot sorsoltak ki április 1-jén, amelyeket Szabó Zoltán Ferenc polgármester adott át Gyovainé Kacziba Klára élelmezésvezetővel együtt.

A polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy szeretnének minél jobb szolgáltatást nyújtani mind a gyerekeknek, mind pedig az időseknek
a Központi Gyermekélelmezési Konyhán keresztül, illetve azoknak, akik innen rendelik az ételt. – Hosszú tradíciója van a konyhának városunkban, ahol mindig törekedtek a jó minőségre a közétkeztetésben. Voltak problémáink, sokat kellett az új vezetésnek dolgoznia azon, hogy a lehető legjobb minőséget tudják garantálni – mondta a polgármester. Szabó Zoltán Ferenc kitért arra is, hogy a húsvéti játékkal szerették volna népszerűsíteni a konyhát, majd átadta az ajándékcsomagokat a nyerteseknek.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
14. szám
Közélet|32






Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!