Szentes Város Polgármesterétől

Tisztelt Szentesi Lakosság!

Mindannyian érzékeljük az idei év első szúnyoginváziójának hatását. Évek óta országos szinten az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hatáskörébe rendelték a szúnyoggyérítési feladatokat. Az elmúlt hetekben Szentes Város Önkormányzata és más települési önkormányzatok is mihamarabbi gyérítést igényeltek, de hiába kísérjük figyelemmel az ide vonatkozó weboldalt, a heti tervekben nem szerepelünk.
Ezért a mai napon úgy döntöttem, hogy Szentes Város Önkormányzata saját költségén légi kémiai szúnyoggyérítést rendel meg, amely kedvező időjárási körülmények esetén 2021. június 12-én, a kora esti órákban kerül elvégzésére. Egyetlen egy beavatkozás, amely Szentes város közigazgatási területe és külterületi, beleértve – Magyartést, Kajánújfalut, Lapistót, a Mentettréti zártkerteket, a Berki részt, a gázos kövesút mentét és a Tiszai Partfürdő és üdülőövezetet jelenti-
mintegy 3,5 millió forintba kerül. A város lakosságának komfortérzete és egészsége érdekében, valamint a kedvtelésből tartott és a haszonállatok védelmének érdekében Szentes Város Önkormányzata ezt a feladatelvégzést saját forrásból biztosítja.

Szentes, 2021. 06. 11.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester


Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!