Lapunk legújabb, című sorozatához hirdetett nyereményjátékot nemrégiben, melyben keressük Szentes legszebb és legnagyobb halait, illetve legérdekesebb horgásztörténeteit. Ezekből közlünk most egyet:

Sziasztok!

Kovács Gábor Noel vagyok, szentesi nagyfiú. 6 éves vagyok, a Nyocszínvirág Óvodába járok. Már vagy 100 éve járok horgászni apukámmal, vagy ha ő épp tanítja a gyerekeket, akkor az anyukámmal.

Egyik alkalommal kint voltunk apával a mi helyünkön pecázni. Felcsaliztuk a horgot, 3 csontit tettünk fel. És amikor apa épp a másik botomat szerelte fel, láttam, hogy mozog az úszóm. Valami piszkálta a csalit. Hú, mondom, ez nagy hal lesz! Nem is szóltam apának, magam akartam kifogni a halat. Egyszer csak hirtelen elvitte valami az úszót, én meg bevágtam. Azt hittem, egy törpeharcsa lesz vagy kárász, mert mindig azt fogunk csak, de most egy különös, furcsa hal volt a horgon. Apa egyből oda szaladt, ő is nagyon meglepődött, mert ő sem tudta, milyen hal van a horgomon. Arra tippeltünk, hogy talán egy géb lehet. Fel is tette apa a (face)bukkra, és ott meg a képem alatt nagy, igazi, bajnok horgászok vitatkoztak azon, hogy ez miféle hal lehet. Legalábbis apa ezt mondta, hogy nagyon tanakodnak a nagy horgászok.

Én meg nagyon örülök, hogy ilyen halat fogtam, amit se apa, se anya nem látott még a Kurcában. Meg annak is örülök, hogy én fogtam ki a halat, mert apának nem sikerült volna, mert ő mindig túl nagyot vág be, kihúzza a hal szájából a horgot, én meg óvatosan rántok a boton mindig. Ezért is foghattam ki ezt a gébet.

Horgászbaráti tisztelettel: Kovács Gábor Noel

Továbbra is várjuk vállalkozó kedvű szentesi horgászok legnagyobb fogásait, érdekes történeteit a szentesielet@ gmail.com internetes címen. A legjobb történeteket horgászcsomagokkal díjazzuk. A nyeremények felajánlója a Horgászcikk-Kisállateledel-Akvarisztika, Szentes Rákóczi Ferenc u. 24.



Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!