Egy vérbeli vendéglátós mindig próbál túlélni
Tavaly november 12-től az éttermek bezártak, csak házhoz szállítás és az elvitel lehetséges. A Szentesi Élet városi hetilap egy új sorozatot indít útjára, amelyben
a helyi éttermeket mutatjuk be a séfeken keresztül. Ez a mi szerepvállalásunk. Itt vagyunk egymásért, és a lapon keresztül tudunk talán tenni azért, hogy kicsit közelebbről megismertessük a helyi éttermek kínálatát, misszióját és mindennapi küzdelmeit ebben a nehéz időszakban. Elsőként a La Casa Ristorante fogadott bennünket, ahol Fűri Tamás executive séffel beszélgettünk, aki végigjárta a vendéglátói ranglétrát. Az interjút lapunk 6. oldalán olvashatják.#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
3. szám
Gasztronómia|49