Szentes Város Önkormányzata a Szentes Városi Szolgáltató Kft. közreműködésével két pályázatot nyújtott be az OTP Bank Helyi Gazdaságfejlesztési Pályázat 2022-23 „Fejlődő helyi gazdaság” és „Fenntartható közösség” kategóriában.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Szentes városa – egyedüliként mindkét kategóriában – sikeresen pályázott, amelyeknek eredményeképpen „Fenntartható közösség” kategóriában bővülhet Szentes városának kerékpár hálózata, és a munkába járás feltételeit bővíti az újonnan létesülő ipari parki üzemhez, ez a sikeres pályázat ennek a kerékpárútnak tervezéséhez járul hozzá.

A „Fejlődő helyi gazdaság” pályázati kiírásból termelő és visszasajtoló kútpár tervdokumentációjának elkészíttetése valósul meg, amely beruházás megújuló energia hasznosítására irányul, mely kedvező hatással van a helyi vállalkozások és a lakosság számára is, hiszen a jelenlegi termál kutak elérték kapacitásuk határát.

Mindkét projektünk második helyezést ért el az OTP Bank és a TÖOSZ (Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége) képviselői által zsűrizett pályázatok közül, így a 6-6 millió forint hozzásegít minket a tervezések elindításában.

A díjakat Szabó Zoltán Ferenc polgármester vette át az OTP Bank Nyrt. Székházában, ünnepélyes keretek között.

Köszönjük a Szentes Városi Szolgáltató Kft. pályázati közreműködését, tisztelettel köszönjük az OTP Bank által nyújtott lehetőséget!

Szentes, 2023. június 6.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Közélet|32







Forrás

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!