Limonádét és kulcstartót kapnak ajándékba az érettségizők, fél mázsa fagyit a gyerekek

Ezen a hétvégén elballagnak a város középiskoláiból a diákok, hétfőn megkezdődnek az érettségi vizsgák. A Panoráma és a város is kedves ajándékkal készül az érettségizőknek.

Tonomár Zoltán, a Panoráma üzemeltetője a május 4-i sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, három hete jött a gondolat, milyen jó lenne, ha a vizsgák után a környékbeli iskolák diákjai itt tudnák megbeszélni élményeiket, ezért május 8-án, hétfőn 13-15 óráig, a magyar érettségi után minden maturánst vendégül látnak egy limonádéra a Panoráma teraszán. Május 28-án, gyereknap alkalmából pedig minden gyermeket meghívnak egy gömb fagyira. Szeretnénk elérni az 1000 gömböt. Ha 20 gömb fagyi egy kiló, akkor fél mázsa fagyival várja a Panoráma a gyerekeket.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester elmondta, a Panoráma meglepetése mellé a város is készül egy kis ajándékkal az érettségi emlékére. – A frissítő mellé egy csekély, de annál nagyobb szívvel adott Szentes címerét ábrázoló gravírozott kulcstartót kapnak a diákok, ami emlékül szolgál a napnak.



Forrás

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!