Keressük az Év civil szervezetét és az Év adományozóját Csongrád-Csanád vármegyében!

A Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ idén is meghirdeti az Év Csongrád- Csanád Vármegye Civil Szervezete 2023., és az Év Csongrád-Csanád Vármegyei Adományozója 2023. díj pályázati felhívását! A Civil Központ célja, hogy ezzel is népszerűsítse a vármegyében működő civil szervezetek munkáját és elősegítse a közjó érdekében végzett tevékenységük megbecsülését, illetve felhívja a figyelmet a vállalkozások társadalmi felelősségvállalására, példaértékű támogatói tevékenységére. Az elismeréseket június 2-án, Ópusztaszeren vehetik át a szakmai zsűri által kiválasztott díjazottak.

A díjak alapításával a Tisza-parti Civil Közösségekért Egyesület, mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa a köszönetét szeretné kifejezni a helyi értékteremtő önszerveződéseknek és a civil szervezetek munkáját anyagi, vagy tárgyi adományokkal, szolgáltatásokkal segítő gazdasági szereplőknek. Az alapító szándéka szerint az elismerés hozzájárulhat ahhoz, hogy megújult erővel folytassák tovább pótolhatatlan munkájukat az adott közösségekben.

Az Év civil szervezete felhívásra jelölni lehet bármely Csongrád-Csanád vármegyében bejegyzett és legalább 5 éve sikeresen működő civil szervezetet, amely tevékenységével fontos társadalmi értékre irányítja rá a figyelmet, példaértékű közösségi teremtésével és önzetlenégével kivívta szűkebb vagy tágabb környezete elismerését.

Az Év adományozója díjra pedig jelölni lehet bármely Csongrád-Csanád vármegyében bejegyzett és legalább 5 éve sikeresen működő vállalkozást, amely a társadalmi felelősségvállalás jegyében anyagi, vagy tárgyi adományokkal, a működés feltételeihez hozzájárulva segíti a civil szektor tevékenységét.

Pályázni a Civil Központ weboldalán www.recic.hu/csongrad közzétett adatlapokon 2023. május 15-én éjfélig lehet, a pályázatokat a Civil Központ gyűjti, és egy többtagú, szakmai zsűri bevonásával bírálja el.

Az Év civil szervezete: https://rb.gy/1eqwp

Az Év adományozója: https://rb.gy/hy2n8

A zsűri által kiválasztott első három civil szervezet munkájának elismeréseként ünnepélyes keretek között veheti át a Csongrád-Csanád Vármegye Civil Szervezete 2023. díjat, 2023. június 2-án, Ópusztaszeren, amelyhez egyenként 50.000 Ft értékű ajándékutalványt is kapnak. Ugyanitt veheti majd át az Év adományozója díjat is a zsűri által legnemesebb támogatónak ítélt gazdasági szereplő.

A kitöltött pályázati űrlapokat elektronikus és papír alapú formában is be lehet küldeni:

elektronikusan a civilcsongrad@gmail.com e-mail címre,
postai úton a Tisza-parti Civil Közösségekért Egyesület 6721 Szeged, Vadász utca 5. 1/2. címre.
Kérjük, aki szeretné a jelöléssel támogatni a vármegye valamely civil szervezetét, éljen ezzel a pályázati lehetőséggel!

További információkért a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársait lehet keresni.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai:

Pusztayné Tóth Gabriella Irodavezető 20/285-9355

Varga Márta Társadalmi kapcsolatokért felelős csoportvezető 20/403-0717

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Társadalom|50
Forrás

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!