Szeptember 1-jén nyitja meg kapuit a Kiss Bálint utcai Tálentum Református Óvoda és mini bölcsőde, melynek első tájékoztatójára és bejárásra várták az érdeklődő szülőket március 29-én.

Fehér Csaba református lelkipásztor hangsúlyozta, egyházi intézményükben értékeket szeretnének átadni a gyermekeknek. Lapunk kérdésére hozzátette, 2018-as alapkőletétel után folyamatos volt a munkavégzés, a több mint 1000 négyzetméteres épületkomplexum bekerülési költsége 650 millió forint.

Karikó-Tóth Tibor, a Kiss Bálint Református Általános Iskola igazgatója elmondta, az óvodába és a bölcsődébe már elindult az előjelentkezés. A három óvodai csoportban 75 gyermeket tudnak fogadni, akik akár néptáncot és idegen nyelvet is tanulhatnak majd.

Két – egy 7 és egy 8 fős – csoporttal működik majd a bölcsőde, ahová 20 hetes kortól 3 éves korig várják a gyermekeket – tudtuk meg a bölcsőde vezetőjétől, Csendes-Merza Ágnestől.

A tagóvoda vezetője, Szénásiné Csarmaz Márta kiemelte az újonnan alakuló kollektívát és a családias, szeretetteljes légkört. A három csoportban szakképzett óvodapedagógusok és dajkák dolgoznak majd.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Közélet|32






Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!