Ismét városismereti túraversenyre várja a szabadba vágyókat a Spartacus Sportegyesület és a Közösségi tér – Dózsa-ház csapata, június 26-án különleges módon esti sötétben fedezhetik fel városunk értékeit a túrázás és a helytörténet szerelmesei.

A szervezőtől, Barát Lászlótól megtudtuk, a pandémia miatt elmaradt rendezvényeik kárpótlásául szervezték meg az éjszakai térképes városismereti túraversenyt június 26-ra, melyen a komolyabb kérdések mellett könnyed, tréfás feladatok várnak a résztvevőkre.

– A program célja, hogy játékos formában ismerjük meg Szentes kincseit. Különösebb tájékozódási ismeret nem szükséges a feladatok megoldásához, és a táv is könnyen teljesíthető, körülbelül 3-4 kilométert ölel fel a teljes túra, az eltévedőknek talán kicsit többet, teszi hozzá mosolyogva László.

A szervező elárulta, a túrát összekapcsolták a Koszta József Múzeum Múzeumok éjszakája rendezvényével is. A résztvevők 3 kategóriában: (felnőtt, diák és családi) nevezhetnek a helyszínen ingyenesen. A rendezvény 19 óra 30 perckor rajtol a Dózsa-háztól.
Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!