Elkészítési idő: 15 perc

Hozzávalók (1 főre): 5 dkg bacon, 15 dkg penne, 10-15 dkg spenót, 2 dl tejszín, 1 tk fokhagyma, só, bors, olaj

Elkészítése: A tésztát forrásban lévő sós vízbe feltesszük főni. A bacont felkockázzuk, egy serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk az aprított spenótot (lehet püré is), amit szintén lepirítunk, ízesítjük sóval és borssal. Beleöntjük a tejszínt és az egészet összefőzzük. Hozzáadjuk az elkészült tésztát és összeforgatjuk, és egy hőálló edénybe tesszük. A tetejét megszórjuk sajttal majd 250 fokos sütőben, vagy kemencében 5 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kíván a Venezia Pizzéria!

Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!