Kávéháznak indult, étterem lett belőle, majd a vállalkozás bővítéseként felmerült a szállásadás lehetősége is: fogadó és horgászparadicsom nyílt az Antal-tó partján. A törzsvendégek leginkább a hagyományos, magyaros ízeket kedvelik, örök klasszikus a Galéria-tál, a velővel töltött borda és a csőben sült rántott hús. Két séf vezeti a konyhát, kiegészítve egymást, Czakó István, aki gyakorlati idejét még a Petőfi Szállóban töltötte, és Énekes Rudolf, aki megjárta a Kempinskit, a Four Seasont, és folyami hajón is dolgozott. Szentesi vendéglátóhelyeket bemutató sorozatunk negyedik állomása a 16 éve működő Galéria Kávéház és Étterem, ahol Gődér Lajossal és fiával, Gődér Zsolt tulajdonos-üzletvezetőkkel beszélgettünk. Írásunk a lap 5. oldalán található.
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
6. szám
Gasztronómia|49





Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!