Hódmezővásárhelyre, a Király családhoz került a szentesi hármas ikrek babakocsija

Két évvel ezelőtt nagy öröm érte a szentesi Varga családot. Kislányuk, a hároméves Liliána mellett hármas ikrekkel ajándékozta meg őket az élet. Szentes Város Önkormányzata akkor egy nagy értékű babakocsit ajánlott fel számukra, ami hatalmas segítség volt az elmúlt két évben. Mivel a gyerekek – Izabella, Olívia és Kornélia – már kinőtték, ezért az önkormányzattal közösen úgy döntöttek, felajánlják egy másik családnak.

Egy héttel ezelőtt jelent meg a felhívás a város Facebook oldalán, hogy keresik azt a családot, ahol a babakocsi nagy segítséget jelentene. Rengeteg megkeresés érkezett az ország számos pontjáról telefonon, e-mailben és üzenetben, és bizony nehéz volt a döntés a városvezetésnek, tudtuk meg Hajós Viktóriától, az önkormányzat marketing referensétől.

Olyan értékelési rendszert kellett kialakítaniuk, amely mindenki számára elfogadható. Egyetlenegy olyan család volt, ahol most születtek hármas ikrek, a hódmezővásárhelyi Király család, így ők kapták meg a babakocsit. A két kisfiú és egy kislány – Rajmund, Regő és Réna – január 19-én a 32. hétre jöttek világra 1700 gramm körüli súllyal, és a napokban térhettek haza a szegedi Koraszülött Intenzív osztályról. Rajtuk kívül ilyen pici hármas ikrek nem is voltak a jelentkezők között, ezért választották őket. Némi helyi kötődése is van a családnak, az apuka, Király Richárd ugyanis szentesi születésű.

A babakocsit Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Varga János a szentesi hármas ikrek édesapja adta át Király Richárdnak és Királyné Kerekes Edinának Hódmezővásárhelyen február 25-én.

Jó egészséget kívánunk a családnak!

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Közélet|32






Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!