A Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház részére kis és nagytekercses WC papírt és kéztörlőt adott át Szabó Zoltán Ferenc polgármester április 9-én, csütörtökön. A papírárut a Coala Hungary Kft. ajánlotta fel, amelyből a szentesi kórház osztályainak is adományozott az önkormányzat.
Jó hír húsvét előtt, hogy a fertőzöttek száma nem változott városunkban, mondta a polgármester, aki a közeledő ünnep előtt arra kéri a lakosokat, hogy tartsanak be minden olyan szabályt, amelyet az egészségügy, a kormány, a kormányhivatalok és az önkormányzat kér a következő napokra is. – Ne nyugtasson meg nagyon senkit az, hogy az igazolt fertőzöttek száma nem nőtt a kórházunkban, hanem az óvatosság, türelem és a fokozott odafigyelés jellemezze Szentes lakosságát – emelte ki a városvezető.

Dr. Kalmár Mihály kórházigazgató megköszönte az adományokat, a vállalkozói felajánlásokat. Hangsúlyozta, hogy a legnagyobb támogatás a kórháznak, hogy ha az emberek otthon maradnak. Kövessék a kormány vészhelyzetben kihirdetett eljárási rendjét, ezzel segítsék az egészségügyi dolgozók munkáját. Töltsék az ünnepet meghitten, családi körben, kérte a kórházigazgató.

Az eseményen jelen volt Karai Lászlóné egyéni vállalkozó is, aki a kényelmesebb maszkviselést tette lehetővé termékével. A maszk egész napi viselése kidörzsölheti a fület, ez a kiegészítő segítségével megszűnik, ugyanis hátul rögzíti a fejhez, tudtuk meg az ötletgazdától. A termékről – amely 3D nyomtatással készül – bővebb információt a 30/ 4567-915-ös számon kaphatnak.


Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!