A Legrand Zrt. Légfegyveres Lőterén november 23-án rendezte meg immár hagyományos légfegyveres lövészversenyét az Árpád Szabadidős Sportklub, valamint a szentesi Kontavill Lövészklub.
A szombati eseményre a korábbi évektől megszokottnál többen jelentkeztek, 30 versenyzővel vette kezdetét a verseny, mely a Szeretetakció a szegények karácsonyáért program keretében valósult meg, ennek megfelelően a nevezési díjakat karitatív célokra ajánlották fel a szervezők.
A csapatversenyben kettős sikernek örülhettek a hazaiak, a Kontavill LK. Szentes első helye (491 kör) mellett az Árpád Szabadidős SK második helyezése (446 kör) is szép siker, ám egyéni versenyben is remekeltek a hazai lövészek. A női mezőnyben a Kontavill LK versenyzője, Vecseri Éva (148 kör) második, míg a szentesi Szénásiné Csarmaz Márta (122 kör) harmadik helyen zárt. A férfiaknál összejött a szentesi dobogó, Keller Máté Mihályt (169 kör – Kontavill LK. Szentes) Ignácz János (167 kör Árpád Szabadidős SK. Szentes) követte a dobogón, a harmadik helyet pedig Doktor József (161 kör Kontavill LK. Szentes) szerezte meg.
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
46. lapszám
Sport|41


Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!