Már nagyon várják a szentesiek, hogy újra elinduljon a színházi kultúra városunkban. 2021. július 20-án elindult a www.tothjozsefszinhaz.hu oldal, mely a Tóth József Színház és Vigadó honlapja.

Az oldalon már fent vannak az első előadások, melyeket ez év decemberéig játszanak a megújult színházban. Addig is, amig pontos időpontok lesznek meghatározva, elindult a honlapon a BÉRLETEK IGÉNYFELMÉRÉSE!

Ha Ön szeretne vásárolni színházi bérletet, akkor töltse ki a kérdőívet az alábbi link alatt, így a vásárlásról elsőként fog információt kapni, valamint válaszaival segíti a bérletkonstrukció jobb meghatározását. A kérdőív kitöltése semmire sem kötelezi Önt, de sokban segíti a szervezők munkáját.

Seregi Zoltán a tervezett bérletekről nyilatkozott újságunknak.
– Négy bérletet tervezünk, bérletenként legalább 300 fővel. A felnőtt bérletek elnevezése Őze Lajos bérlet, Tóth József bérlet, Bácskai Mihály bérlet és Horváth Mihály bérlet lesz.
– A bérletek a hónap egy napjához lesznek kötve, tehát például az Őze bérletet váltó nézőnk minden hónapban kap egy előadást a 4 meghirdetett bérletes előadásból, így december végéig mind a 4 előadást megtekintheti. Ugyanígy a hét egy másik napjain a másik 3 bérlet tulajdonosai tudják megnézni a 4 előadást. A különböző bérletek játszási napjait az Önök között végzett felmérés alapján fogjuk kiválasztani – nyilatkozta Seregi Zoltán.

Még egy fontos információ a színházzal kapcsolatban … SZEPTEMBER 3-án tervezik, hogy felgördül a függöny. Hamarosan még több információval jelentkezünk!

Az igényfelmérő itt tölthető ki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiRirZIBa-e9_HXWXuiGUvEakZiUHCEfn_oRApoW9P1_tapg/viewform



Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!