A járványhelyzetre tekintettel idén két napon adták át a város újszülöttjeinek az újélet-fákat. Az első ünnepséget április 7-én, a másodikat április 8-án a Városháza udvarán rendezték meg. A két alkalommal összesen 61 baba kapott újélet-fát.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszöntötte a résztvevőket, és Kiss Csaba alpolgármesterrel együtt adták át az emléklapokat a családoknak. Dancsóné H. Evelin, a Szentes Városellátó Nonprofit Kft. munkatársa lapunk kérdésére elmondta, az életfát igényelni kell. Az önkormányzat a gratuláló levél mellé minden családnak küld egy igénylőlapot, amelyen jelezni kell, hogy kérik-e gyermekük számára az életfát, és hogy azt tavasszal vagy ősszel szeretnék-e átvenni? Az igénylőlapot kitöltve vissza kell juttatni a polgármesteri hivatalhoz, mely alapján értesítik a családokat.

Akadályoztatás esetén a fa átvehető a Szentes Városellátó Nonprofit Kft.-nél, a Városháza udvarán április 23-ig délelőtt 8 és 10 óra között, valamint délután 14 és 15 óra között Dancsóné H. Evelinnél.
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
15. szám
Közélet|32






Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!